Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä mukaan tunnille?


Mukaan tarvitaan vain yksi ehdottoman tärkeä asia: HALU LIIKKUA!
Muuta mahdollista mukaan otettavaa on:
- rennot ja joustavat vaatteet, vaatetusta voi lisätä tai vähentää tunnin aikana
- juomapullo (voi täyttää liikuntapaikalla)

Lasten ryhmissä voi lisäksi olla
- jalassa jarrusukat tai tossut, ei mielellään sisäpelikenkiä (ellei ohjaaja erikseen pyydä sellaisia hankkimaan)
- pitkät hiukset ponnarilla kiinni
- voimistelupassi (käytössä osassa lasten voimisteluryhmiä)
- mahdolliset voimisteluvälineet
- perheliikuntaryhmissä myös mukana olevalla aikuisella vaatteet, joissa tunnilla on mukava liikkua

Aikuisten ryhmissä voi lisäksi olla
- sisäkengät
- jumppapatja tms. alustaksi lihaskuntoliikkeitä tehtäessä
- pieni hikipyyhe

Huomioittehan, että oma tapaturmavakuutuksenne on kunnossa. Tunneille osallistujat EIVÄT OLE VAKUUTETTUJA seuran puolesta. Ohjaajien toiminta on vastuuvakuutettu.

Jumpat


Voinko tulla jumpille mukaan milloin vain?
Jumpilla käymisen voi aloittaa milloin vain kautemme aikana. Lasten ja nuorten ryhmissä mikäli niissä on vielä tilaa. Lasten ja nuorten ryhmien vapaita paikkoja voi kysellä toimistolta. Aikuisten tunnit täytetään aina saapumisjärjestyksessä eli niille osallistuakseen voi vain mennä paikanpäälle. Tunneille osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva jumppakortti tai kertalippu, joita voi ostaa toimistolta - lippuvihkoja saat käteisellä tai liikuntaseteleillä myös aikuisten jumpilta ennen tunnin alkua.

Miten voin osallistua jumpille?
Aikuisten jumpille pääsee osallistumaan voimassa olevalla jumppakortilla ja niille on mahdollista ostaa myös kertalippuja. Jumppakortin saadaksesi sinun tulee ilmoittautua jäsen- ja ilmoitttaumisjärjestelmäämme ja maksaa kausimaksu. Se onnistuu joko nettisivujemme kautta tai käymällä toimistollamme.
Lasten ja nuorten ryhmiin osallistuville ei jumppakorttia jaeta, mutta ilmoittatutuminen ja kausimaksu tehdään samoin kuin aikuisten tunneillekin pääsemiseksi.
Aikuisten jumppakortilla pääsee käymään kaikilla kortin oikeuttamilla tunneilla, lasten ilmoittaumiset ovat ryhmäkohtaisia.

Miksi jumppia perutaan ajoittain?
Voimisteluseurana olemme Valkeakosken kaupungin tarjoamien koulujen salivuorojen varassa, omaa salia seuralla ei ole. Joskus koulujen salivuorot ovat peruttuja meistä riippumattomista syistä emmekä tällöin voi pitää tuntikalenterin mukaista jumppaa. Myös ohjaajamme ohjaavat tunteja pääasiassa harrastuksenaan, jolloin emme aina pysty löytämään jumpalle sijaisohjaajaa esimerkiksi sairastapauksissa. 
Ilmoitamme mahdolliset peruutukset ja muutokset nettisivuillamme kohdassa "Sijaiset ja peruutukset".
Urheiluseuratoiminnan vapaaehtoisuuden ja harrastustoimintaluonteen vuoksi meillä ei ole mahdollisuuksia ilmoittaa peruutuksista jumppareille henkilökohtaisesti. Jumppakortimme oikeuttaa rajattomaan osallistumiseen tunneillemme, jolloin peruutuksen sattuessa voi osallistua muille tarjolla oleville jumpille.

Ovatko lasten ryhmien ikärajat sitovia?
Lasten ryhmille määritellyt ikärajat ovat pääsääntöisesti ohjeellisia, joten ryhmään voi osallistua, vaikka lapsi ei olisikaan aivan "oikean" ikäinen. Asiasta voi sneuvotella ryhmän ohjaajan tai toimiston henkilökunnan kanssa. Tärkeintä on, että ryhmän taitotaso on lapselle sopiva, jotta lapselle on mielekästä tunnilla käydä.

Miksi vanhemmat eivät pääse seuraamaan lastensa jumppatuntia?
Aikuisten läsnäollessa lasten keskittymiskyky herpaantuu ja tunnista tulee helposti rauhaton. Jumppien tarkoituksena on osaltaan myös kehittää lapsen taitoja toimia ryhmässä ilman vanhempien tukea. Osassa ryhmistä järjestetään kauden mittaan tunti, jossa opittuja taitoja päästään esittelmään myös vanhemmille ja myös seuramme pikkujoulunäytökseen sekä liikuntajuhlaan on mahdollista saapua ihastelemaan ryhmän esityksiä.

Jumppakortti, jumppamaksut


Paljonko jumppakortti maksaa?
Jumppien hintatiedot löytyvät nettisivuiltamme yläpalkissa olevien otsikoiden lapset, nuoret, aikuiset ja joukkuevoimistelu alta.

Miten voin maksaa jumppamaksuni?
Jos ilmoittaudut nettisivujemme kautta, saat ohjelmasta tulostettua itsellesi laskun, jonka voi maksaa nettipankin kautta - lasku saapuu myös sähköpostiisi. Lisäksi käytössä on OP-verkkomaksupainike. Toimistollamme jumppamaksun voi käteisen ja pankkikorttimaksun lisäksi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä sekä Smartum-saldolla, Ticket Mind&Body -kortilla, Tyky-kuntoseteleillä, Virike-seteleillä tai Sporttipassilla.

Olen hukannut jumppakorttini. Mitä minun pitää tehdä?
Voit noutaa uuden jumppakortin toimistoltamme.

Olen ostanut jumppakortin, mutta en pystykään hyödyntämään sitä. Voinko saada hyvitystä?
Ota yhteyttä toimistollemme - hyvitämme esimerkiksi sairastapauksissa maksuja tapauskohtaisesti. Muistathan, että korttisi on henkilökohtainen , joten korttia saa käyttää kukaan muu kuin kortissa mainittu henkilö.

Minulla on Jummpa on kivaa -kertalippuja ostettuna jumpalle. Voinko hyödyntää niitä myös seuraavalla jumppakaudella?
Jumppa on kivaa -lippumme ovat voimassa yli kauden, joten esimerkiksi syksyllä ostamiasi lippuja voit käyttää vielä kevätkaudellakin.

Käyvätkö teillä liikuntasetelit ja miten voin maksaa niillä?
Hyväksymme Smartumin liikunta- tai kulttuurisetelit sekä Smartum-saldon, Ticket Mind&Body -kortin, Tyky-kuntosetelit, Virike-setelit sekä Sporttipassi-maksut.  Liikuntaseteleillä maksettaessa maksaminen täytyy käydä tekemässä toimistollamme, mutta halutessaan voi etukäteen ilmoittautua normaalisti nettisivujen kautta.
Liikuntaseteleitä voit käyttää myös mkasaaksesi kertamaksun jumpalla, tunneilla ei kuitenkaan pystytä ottaa vastaan kortilla olevia liikuntaetuja.
Liikuntaseteleillä maksettaessa on huomioitava, että setelit ovat ehdottoman henkilökohtaisia, eikä niillä voi ostaa jumppakorttia kenellekään muulle kuin setelien takana mainitulle henkilölle, jolle setelit on luovutettu.

Jäsen- ja ilmoittautumisohjelmaan kirjautumisen ongelmat


Olen unohtanut salasanani ilmoittautumisohjelmaan. Mitä minun pitää tehdä?
Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata itsellesi uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta. Kirjautumissivulla on kohta "Unohditko salasanan" ja sen täyttämällä ohjelma lähettää sinulle uuden salasanan sähköpostiisi. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA REKISTERÖIDY OHJELMAAN UUTENA KÄYTTÄJÄNÄ!

Olen unohtanut sekä käyttäjätunnukseni että salasanani ilmoittautumisohjelmaan. Mitä minun pitää tehdä?
Jos olet unohtanut sekä käyttäjätunnuksesi että salasanasi, ota yhteyttä seuran toimistolle sähköpostitse toimisto@hakagym.fi. Toimitamme sinulle tarvittavat tiedot kirjautumista varten. Voit myös tulla hoitamaan ilmoittautumisen toimistolle. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA REKISTERÖIDY OHJELMAAN UUTENA KÄYTTÄJÄNÄ!