Huomionosoitukset

Vapaaehtoisella seuratyöllä on Suomessa pitkät perinteet ja niin on myös meillä Haka Gymissä. Aktiivisia seuramme toimijoita, niin heitä, joita näet jumpilla ohjaamassa kuin taustoilla vuodesta toiseen ahkerasti puurtaviakin, palkitaan ja kiitetään monin eri tavoin.

Vuosittain järjestämme ohjaajien ja tiimiläisten virkistyspäivän kevätkauden päättyessä kiitoksena kuluneesta kaudesta. Tuolloin muistamme joitakin ohjaajiamme erityiskiitoksin. Perinteisessä Marian päivän liikuntajuhlassa maaliskuussa jaamme ansiokkaasti toimineille ohjaajillemme Suomen Voimisteluliitto Svolin ohjaajamerkit. Oman seuran juhlavuosina ovat vuorossa liiton myöntämät ansiomerkit. Seuran keväkokouksiin kutsutaan seuran ainaisjäsenyyttä vastaanottamaan johtokunnan nimeämät pitkään toiminnassa aktiivisesti mukana olleet seuratoimijat.

Marjan Malja ja Villen plaketti ovat Valkeakosken Haka ry:n tunnustuksia; Villen plaketti on myönnetty ensimmäis tä kertaa 1958, 1. ja tähän mennessä ainoa Marjan Malja on myönnetty vuonna 2009.