Haka Gym ry

Haka Gymin ohjaajia

Haka Gymin tavoitteena on tarjota jäsenistölleen liikunnan iloa ja elämyksiä sekä positiivista yhdessä tekemistä. Seuran liikuntapalveluista löytyy jokaiselle jotakin eri ikä-, taito- ja tavoite­tasoilla. Seuran toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, kilpavoimisteluun sekä liikuntatapah­tumiin.

Toiminnan keskeisenä painopisteenä on terveyttä edistävän harrastuksen tarjoaminen lapsille ja nuorille. Seura tarjoaa nuorille monipuoliset mahdollisuudet kehittyä myös seuratoiminnan pa­rissa osallistumalla ohjaaja- ja valmennustyöhön, tapahtumien ja kilpailujen organisointiin sekä jaosto- ja hallitustyöhön.

Tunnustuksena toiminnastaan Haka Gym on sekä Nuoren Suomen Sinettiseura että Suomen Voimisteluliiton PRIIMA - laatuseura. PRIIMA - laatuseura panostaa aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja Nuoren Suomen Sinettiseura nuorisotyöhön.

Haka Gymin Uskollisuuden Kilta järjestää viikoittain ikäihmisten jumppahetkiä sekä viettävät liikunnallista laatuaikaa yhdessä kuukausittaisten tapahtumiensa yhteydessä.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat jumpparit vauvasta vaariin mukaan jumpille!