Ohjaajat

Haka Gym on tarkkana

Haka Gym on joulukuusta 2011 lähtien tarkastanut kaikkien lasten ja nuorten ryhmien ohjaajien rikostaustaotteet.

Lasten kanssa työskenteleviltä on jo yhdeksän vuoden ajan vaadittu rikostaustaote. Samaan aikaan vapaaehtoistyössä on lasten lähelle päässyt  käytännössä kuka vain tekeytymällä valmentajaksi tai ohjaajaksi. Joulun alla EU-parlamentissa hyväksytty direktiivi vaatii Suomea muuttamaan   lainsäädäntöään niin, että jatkossa myös vapaaehtoisesti lasten kanssa  työskentelevien rikostausta on voitava tarkistaa.

Monissa urheiluseuroissa asiaan vasta heräillään. Seurana haluamme olla edelläkävijä ja taata lasten ja nuorten toiminnan turvallisuus.

Mitään ongelmia seurassa ei ole ollut. Tarkastamalla ohjaajiemme taustat haluamme vain varmistaa, ettei ongelmia tulekaan. Ohjaajamme ovat suhtautuneet rikosrekisteriotteen tarkastamiseen hienosti.

 

Mira Tuominen

Tanssi 10-13 ja 14-17 v.

Olen ollut seurassa harrastajana lapsesta asti. Taustani muodostuu joukkuevoimistelusta, kilpa-aerobicista sekä showtanssista. Ohjaajana aloitin 2008. Olen ohjannut lasten ja aikuisten jumppia, kilpa-aerobiccareita ja nyt nuoria. Tanssin ohjaajana olen toiminut vuodesta 2014. Ohjausteni lisäksi tanssin Zarosa-ryhmässä. Toimin seuran johtukunnassa nuorten vastaavana.

Tykkään ojennetuista nilkoista, koko keholla ja mielellä tanssimisesta sekä nuorten kanssa treenaamisesta.

Anu Vaario

Tanssi 7-9, 10-13 ja 14-17 v.

Olen tanssinut lapsesta asti. Lähellä sydäntäni ovat nykytanssi, jazztanssi, baletti sekä showtanssi. Olen ohjannut eri ikäisten lasten ja nuorten tanssiryhmiä useamman vuoden ajan. Opiskelujen vuoksi olen pitänyt muutaman vuoden taukoa tanssiharrastuksesta ja ohjaamisesta. Palaan nyt innolla takaisin vanhan harrastukseni pariin. Ohjaamisen lisäksi tanssin Zarosa-ryhmässä.

Tunneillani tanssitaan vauhdikkaasti iloisessa ilmapiirissä.

Ilona Roppo

Cheerleaders yli 10 v.

 

Sonja Turpeinen

Cheerleaders yli 10 v.

Hei, olen Sonja 2002 syntynyt tuleva lukiolainen. Olen harrastanut cheerleadingia 8 vuotta, joten lajista tiedän jo sitä ja tätä. Haka Gymillä olen ohjannut kaksi kautta: yhden kauden olen pitänyt liikuntasynttäreitä ja yhden kauden ohjannut cheerleadereitä. Yritän rohkaista harrastajia kokeileman uusia juttuja turvallisesti ja tehdä harrastamisesta hauskaa.