Nuorten ryhmät

Cheerleaders yli 10 v.

Ryhmässä harjoitellaan cheerleadingin perusteita. Harjoituksissa tutustutaan cheerleadingin eri osa-alueisiin ja opetellaan niitä hauskanpitoa unohtamatta. Lajissa suuressa osassa on yhteen hiileen ryhmänä puhaltaminen.

Lisäksi harjoitellaan esitys seuran näytöksiä varten - esiintyminen on vapaaehtoista. Aikaisempaa lajitaustaa ei tarvita, ryhmä sopii kaikille lajista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee lauantaisin.

Esiintymisestä innostuneista muodostetaan ryhmä, joka voi esiintyä Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa tai SCL:n kisoissa. Tämä ryhmä harjoittelee lauantain lisäksi torstaisin. Tällöin opetellaan esiintymiskoreografiaa sekä syvennytään enemmän lajin tekniikkaan.

Tanssi 10-13 v.

Ryhmässä harjoitellaan tanssin ja voimistelun perusteita heittäytyen tanssin maailmaan erilaisten musiikkien ja tanssityylien kautta. Kauden aikana opetellaan tanssin ja liikkumisen perustaitoja ja -tekniikoita sekä harjoitellaan lyhyitä koreografioita. Lisäksi harjoitellaan esitys seuran näytöksiä varten. Esiintyminen on vapaaehtoista. Aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa ei tarvita, vaan ryhmä sopii kaikille tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee perjantaisin.

Esiintymisestä innostuneista tanssijoista muodostetaan ryhmä, joka voi esiintyä Voimisteluliiton Stara tai Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumassa. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin. Tällöin opetellaan esiintymiskoreografiaa sekä syvennytään enemmän tanssin tekniikkaa.

Tanssi 14-17 v.

Ryhmässä kehitetään tanssin ja voimistelun perustaitoja. Tunneilla kokeillaan ja yhdistellään eri tanssityylejä lyhyiden koreografioiden kautta. Lisäksi tehdään tanssia ja liikettä tukevia tekniikkaharjoituksia. Kauden lopuksi esiinnytään seuran näytöksessä, jota varten harjoitellaan esitys. Esiintyminen on vapaaehtoista. Aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa ei tarvita, vaan ryhmä sopii kaikille tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee perjantaisin.

Esiintymisestä innostuneista tanssijoista muodostetaan ryhmä, joka voi kilpailla Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumassa. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin. Tällöin keskitytään kilpailukoreografiaan sekä siihen vaadittavaan tekniikkaan.

Zarosa yli 18v.  *suljettu ryhmä*

Zarosa on yli 18-vuotiaiden esiintyvä ja kilpaileva showtanssiryhmä. Ryhmä harjoitteli ja esiintyi vuosina 2010-2015 ja kootaan nyt uudestaan yhteen. Ryhmä on tarkoitettu aiemmin tanssia tai voimistelua harrastaneille, ja sen jäsenillä löytyy aiempaa kokemusta mm. tanssista, kilpa-aerobicista ja voimistelusta. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä, mahdollisuuksien mukaan kilpailee ja on myös tilattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan Zarosaan, olet motivoitunut ja innokas esiintyjä ja sinulla on jo aiempaa tanssi- tai voimistelutaustaa, ota rohkeasti yhteyttä seuramme toimistoon.

Zarosa on niittänyt menestystä kilpailuissa. Keväällä 2011 ryhmä sijoittui kolmanneksi Voimisteluliiton valtakunnallisen Show-tapahtuman vapaatanssisarjassa. Toukokuussa 2013 Zarosa osallistui Pyörre-tanssitapahtumaan Tampereella ja palkittiin kunniamaininnalla. Toukokuussa 2015 ryhmä sijoittui kolmanneksi valtakunnallisen Show-tapahtuman show-sarjassa.