Jumppamaksut

Haka Gym ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kuten yhdistyksien kuuluu, voimme tarjota tuottamiamme palveluita jäsenistöllemme. Seuran jäsenyyden vuosihinta on yli 16-vuotiailta 20,00 euroa ja alle 16-vuotiailta 10,00 euroa. Jokaisesta jäsenestämme seura maksaa jäsenhinnan Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:lle, jonka jäsenseura Haka Gym on. Seuran on myös Suomen Cheerleadingliiton (SCL) sekä Hämeen Liikunnan ja Urheilun (HLU) jäsenseura.

Kausimaksumme hinnat määräytyvät seuraavien tekijöiden mukaan:

Seurassamme on vaihtelevasti keskimäärin 40-50 ohjaajaa, joista murto-osa tekee ohjaustyötään vapaaehtoistyönä. Muut ohjaajat ovat työsuhteessa seuraan ja maksamme heille palkkaa heidän ohjaustyöstään kaikkine lain vaatimine sivukuluineen. Palkat sivukuluineen ovat suurin yksittäinen menoerä seurassa.

Haka Gymissä on pidetty aina ensiarvoisen tärkeänä, että ohjaajamme ovat koulutettuja ja että he pitävät osaamistaan ajantasalla erilaisilla idea- ym. päivillä. Maksamme myös ohjaajiemme koulutukset, niin peruskoulutukset kuin lyhyemmät ideapäivätkin.

Lähes 1 500 jäsenistöisen seuran toimintojen ja arjen pyörittämiseksi vaaditaan myös hallinnollisia toimia, joista syntyy kuluja.

Valkeakosken kaupunki perii salivuokria yli 18-vuotiaiden salivuoroista. Seurassamme tarjotaan myös erilaisia aikuisten lisensoituja tunteja tai lapsille erityistä konseptituntia (esim. Liikuntaleikkikoulut) ja näistä syntyvät kulut katetaan myös kausimaksuista.

 

 

 

Nuorten ryhmät:

 

1 krt /  viikko (90 min)50,00 € / kausi
2 krt / viikko70, 00 € / kausi


 

Kaikki jumppamaksut sisältävät jäsenmaksun.

Jumpparilla tulee olla oma vakuutus!