Valmentajat

 

 

 

Sanna-Kaisa Rousku
Hopeakeijut ja Kultahiput

 

Emma Löövi
Hopeakeijut ja Kultahiput

Henna Pirinen
Hopeakeijut ja Kultahiput

Salla Kautto
Inkiväärit

Sanna Rytkönen
Inkiväärit

Olen ollut Haka Gymin ohjaajana jo reilut 20 vuotta. Olen ohjannut mm. cheerleadereitä, perheliikuntaa ja telinevoimistelua.  Lisäksi toimin seuramme näytöstiimin jäsenenä. Nyt hyppään itselleni uuteen joukkuevoimistelun maailmaan yhdessä oman pikku voimistelijan alun kanssa.

Hanna Uschanoff
Inkiväärit

Olen yksi uuden Inkiväärit-joukkueen valmentajista. Tämän lisäksi tuurailen ja auttelen tarpeen mukaan myös muissa joukkuevoimistelu-ryhmissä. Olen ollut seuran toiminnassa mukana lapsuudesta asti, yli 20 vuotta. Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2003 lähtien. Joukkuevoimistelu ryhmien lisäksi olen aiemmin ohjannut lasten ja nuorten jumppia.

Terhi Rantanen
Inkiväärit

Olen ollut joukkuevoimistelun parissa Haka Gymissä pienestä pitäen - ensin voimistelijana ja sitten valmentajana. Helsinkiin muuton jälkeen valmensin joukkuevoimistelua muutaman vuoden myös Tapiolan naisvoimistelijoissa, mutta sitten tein "syrjähypyn" miekkailun pariin. Harrastin miekkailua 13 vuotta itsekin kilpaillen sekä alkeiskursseja ohjaten. Olen ollut myös seuratoiminnassa mukana aikanaan Haka Gymin johtokunnassa ja sitten Helsingin miekkailijoiden hallituksessa sekä Miekkailuliiton koulutustyöryhmässä. Nyt on kotiinpaluun aika ja takaisin tuttuun Hakaan sekä joukkuevoimistelun pariin. 

Sanna Piispa
Neilikat

Toimin vastuuvalmentajana Neilikoiden 8-10 -vuotiaiden sarjan kilpailujoukkueelle sekä Stara-joukkueelle. Haka Gymissä olen valmentanut joukkuevoimistelua sekä muita valmistavia ryhmiä yhteensä 7 vuotta.

 

Janika Imeläinen
Neilikat

 

Hannele Vihervä
Neilikat

Anna Koljonen
Pippurit

Vastaan tällä hetkellä Haka Gymin joukkuevoimistelutoiminnasta seuran johtokunnassa. Olen toiminut Haka Gymissä ohjaajana ja valmentajana jo 19 vuotta. Tällä hetkellä vastaan joukkuevoimistelun valmennusryhmä Pippureiden valmennuksesta. Olen itse harrastanut sekä joukkuevoimistelua että kilpa-aerobicia.

Anna Notkola
Pippurit ja Kanelit

Olen ohjannut lähes 25 vuotta Haka Gymissä ja sitä edeltäneessä Valkeakosken Hakan Naisvoimistelijoissa pääasiassa joukkuevoimistelijoita, mutta myös lasten perusryhmiä ja vauvatreeniä. Olen Voimisteluliiton Lajitutkinnon suorittaneena myös joukkuevoimistelun lajivalmentaja. 

 

 

Hanna Salminen

Hanna Salminen
Pippurit

Olen toiminut Haka Gymin puheenjohtajana vuoden 2013 alusta alkaen. Vedän kerran viikossa treenejä Pippureille. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus ohjaustyöstä ja olen kouluttautunut liikunnanohjaajaksi erikoistuen urheiluvalmennukseen.

Olen harrastanut itse sekä joukkuevoimistelua että kilpa-aerobicia. Harrastuksiini kuuluu myös aikuisiällä aloitettu baletti. Ohjaan myös miesten kehonhuoltotuntia.

Jussi Niemi
Pippurit

Hanna Kekkonen
Kanelit

Anna Kuusama

Työskentelen Haka Gymillä osa-aikaisena joukkuevoimistelun valmentajana. Olen toiminut joukkuevoimistelun ohjaajana sekä valmentajana 15 vuotta. Viimeiset 6 vuotta olen tehnyt voimisteluseura- ja valmennustyötä päätyökseni. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja tällä hetkellä suoritan Ammattivalmentajan tutkintoa Varalan Urheiluopistossa. Olen myös joukkuevoimistelun 3-luokan tuomari.

Parasta valmennuksessa on nähdä voimistelijoiden jumppa-uran koko kehityskaari pienistä jumppareista aikuisiksi voimistelijoiksi ja valmentajiksi asti. Jokainen voimistelija kulkee lajin mukana omaa polkuaan, juniorivalmentajan tärkein tehtävä on sytyttää pienessä voimistelijassa lajirakkaus, joka kantaa voimistelijaa jumppauralla eteenpäin.