Valmennusmaksut

Harrasteryhmät (Hopeakeijut ja Kultahiput) 40,00 €/kausi

Stara-ryhmä 2 krt/vko 70,00 €/kausi


Valmennusryhmät:

Inkiväärit140,00 eur/kausi
Neilikat170,00 eur/kausi
Pippurit Limet190,00 eur/kausi
Pippurit Rosat210,00 eur/kausi

 

Valmennusmaksut sisältävät jäsenyyden, salivuorot, valmennuksen sekä kilpatoiminnasta aiheutuvia hallinnollisia kuluja. Kilpailu, leiri- ja varustekulut jne. laskutetaan erikseen.

Voit halutessasi lyhentää laskua maksamalla erissä, käytäthän tällöin samaa viitenumeroa jokaiseen maksusuoritukseen. Mikäli tarvitset laskulle lisää maksuaikaa, ole yhteydessä seuran toimistolle eräpäivän siirtämiseksi: toimisto@hakagym.fi.


Jokaisen valmennusryhmäläisen tulee hankkia lajinsa kilpailulisenssi Voimisteluliitosta. Lisenssi ostetaan Hoika-jäsenrekisterissä.

Lisenssivaihtoehtoja on erilaisia. Ennen lisenssin ostoa, varmista tarvittaessa ryhmäsi vastuuvalmentajalta, mikä lisenssivaihtoehdoista tulee hankkia. Lisenssin voi valita joko Sporttiturva-vakuutuksella tai ilman vakuutusta, mutta mikäli valitset lisenssin ilman vakuutusta, harrastajalla tulee olla voimassa oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältämä vakuutus.


Seura järjestää syyskauden päättyessä joulun alla pitkät perinteet omaavan pikkujoulunäytöksen, jossa lapset pienimmistä jo aikuisikään ehtineisiin saavat kokea esiintymisen jännitystä, iloa ja riemua. Pikkujoulunäytökseemme ovat tervetulleita pienten ja isompien jumppareidemme vanhemmat, kummit ja mummit! Pikkujouluissamme on aina vieraillut myös Joulupukki, joka on muistanut kaikkia lapsia ja jopa osaa lapsenmielisistä pikkupaketilla.

Kevätkaudella kaikki lasten ja nuorten ryhmämme saavat kokea lisää esiintymisen riemua Liikuntajuhlassamme. Liikuntajuhlassamme kerätään pääsymaksu.