Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on harrastajamäärältään Voimisteluliiton lajeista suurin.

Joukkuevoimistelu on monipuolisesti lapsen taitoja kehittävää liikuntaa ja ennen kaikkea joukkueurheilua, jossa opitaan voimistelutaitojen lisäksi kunnioittamaan omaa kehoa ja toisia voimistelijoita. Harjoituksissa harjoitetaan mm. liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja ketteryyttä. Harrastaminen on kivaa ja lajitaitoja opitaan aluksi leikin kautta. Valmentajamme ovat entisiä joukkuevoimistelun harrastajia, joilta innostus lajia kohtaan ei ole päässyt hiipumaan tauosta huolimatta.
 

UUSI RYHMÄ 2011-2012 SYNTYNEILLE TYTÖILLE, INKIVÄÄRIT, ALOITTAA SYKSYLLÄ 2017!
Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja ryhmä on tarkoitettu vuosina 2011-2012 syntyneille tytöille.
Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Salla Kautto ja muina valmentajina Terhi Rantanen, Sanna Rytkönen ja Hanna Uschanoff. Ensimmäiset harjoitukset ke 6.9. klo 16.30-17.45 Liikuntahallilla. Tervetuloa kokeilemaan!

INKIVÄÄRIEN HARJOITUKSET PERUTTU KE 20.9. SALIVUOROPERUUTUKDEN VUOKSI!
 


Syksyllä 2017 jatkavat valmennusryhmät:

  • Neilikat
  • Valmentajat: Sanna Piispa (vastuu), Janika Imeläinen, Hannele Vihervä
     
  • Pippurit
  • Valmentajat: Anna Koljonen (vastuu), Anna Notkola, Hanna Salminen, Jussi Niemi
     
  • Cinnamon (Kanelit)
  • Valmentajat: Hanna Kekkonen (vastuu), Anna Notkola


Ryhmät ovat suljettuja valmennusryhmiä. Mukaan kuitenkin voidaan ottaa uusia tyttöjä. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä valmennusvastaava Anna Koljoseen (joukkuevoimistelu@hakagym.fi, 040 7511 336).
 

 

 

Harrasteryhmät:
 

Harrasteryhmät harjoittelevat  kerran viikossa joukkuevoimistelun alkeita ja esiintyvät seuran näytöksissä ja osallistuvat halutessaan voimistelun Stara-tapahtumiin.

 

Lisätietoja toiminnasta antaa valmennusvastaava Anna Koljonen (joukkuevoimistelu@hakagym.fi, 040 7511 336).

 

seuraa joukkuevoimistelijoitamme Instagramissa @hakagym_joukkuevoimistelu