Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi ja se on harrastajamäärältään Voimisteluliiton lajeista suurin.

Joukkuevoimistelu on monipuolisesti lapsen taitoja kehittävää liikuntaa ja ennen kaikkea joukkueurheilua, jossa opitaan voimistelutaitojen lisäksi kunnioittamaan omaa kehoa ja toisia voimistelijoita. Harjoituksissa harjoitetaan mm. liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja ketteryyttä. Harrastaminen on kivaa ja lajitaitoja opitaan aluksi leikin kautta. Valmentajamme ovat entisiä joukkuevoimistelun harrastajia, joilta innostus lajia kohtaan ei ole päässyt hiipumaan tauosta huolimatta.
 


Syksyllä 2018 jatkavat valmennusryhmät:

  • Inkiväärit
  • Valmentajat: Salla Kautto (vastuu), Hanna Uschanoff, Sanna Rytkönen
     
  • Neilikat
  • Valmentajat: Sanna Piispa (vastuu), Janika Imeläinen, Hannele Vihervä, Tanja Borg
     
  • Pippurit
  • Valmentajat: Anna Koljonen (vastuu), Anna Notkola, Jussi Niemi, Hanna Kekkonen

 


Inkivääreihin otetaan mukaan kaikki halukkaat uudet tytöt. Neilikat ja Pippurit ovat suljettuja valmennusryhmiä. Mukaan kuitenkin voidaan ottaa uusia tyttöjä. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä valmennusvastaava Anna Koljoseen (joukkuevoimistelu@hakagym.fi, 040 7511 336).
 

 

 

Harrasteryhmät:
 

Kultahiput ja Hopeakeijut harjoittelevat  kerran viikossa joukkuevoimistelun alkeita ja esiintyvät seuran näytöksissä ja osallistuvat halutessaan voimistelun Stara-tapahtumiin. Uusi Stara-ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu Stara-tapahtumiin sekä mahdollisesti tanssillisen voimistelun kilpailuihin.

 

Lisätietoja toiminnasta antaa valmennusvastaava Anna Koljonen (joukkuevoimistelu@hakagym.fi, 040 7511 336).

 

seuraa joukkuevoimistelijoitamme Instagramissa @hakagym_joukkuevoimistelu