Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa torstaina 27.12.2018 klo 12.00

Haka Gymin kaikille jumpille ilmoittaudutaan Suomen Voimisteluliiton sähköisen
jäsenrekisteri- ja ilmoittautumispalvelun Hoikan kautta.
 

Huomioithan, että ilmoittautumisjärjestelmää tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla. 
Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta!

 

 


1. Rekisteröidy järjestelmään TÄSTÄ.
(vain UUDET KÄYTTÄJÄT, vanhat käyttäjät voivat siirtyä suoraan kohtaan 2.)

 • Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikea!
 • Alle 18-vuotiaan puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja. Huoltajan tulee ensin itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi omien tietojen alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset onnistuvat yksien tunnuksien kautta. Alikäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy omat tiedot -sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi".
  Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti!
  Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

2. Kirjaudu ohjelmaan

 • Kirjaudu ohjelmaan jo olemassa olevilla tunnuksilla TÄSTÄ.

 • Jos olet unohtanut tunnuksesi, älä missään tapauksessa rekisteröidy ilmoittautumisjärjestelmään uudelleen, jos olet käynyt tunneillamme jo aiemmilla kausilla. Uuden salasanan voit tilata ilmoittautumisohjelman kautta.

3. Ilmoittaudu jumpparyhmiin

 • Ilmoittaudu ohjelmassa haluamaasi jumpparyhmiin.
 • Lasten ja nuorten tulee ilmoittautua erikseen kuhunkin jumpparyhmään. Ilmoittautuminen tehdään syksyksi elokuussa ja kevääksi ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.
 • Aikuisten tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla Jumppa on kivaa -kortti. Syksyisin voi ilmoittautua myös suoraan koko jumppakaudeksi l. syys- ja kevätkausi.
  Ostettaessa kortti kerralla sekä syksyksi että kevääksi, saa kortista 10 € alennuksen.
  Aikuisten ryhmiin ei ilmoittauduta erikseen, vaan valittu kortti oikeuttaa ilman erillistä ilmoittautumista osallistumaan kaikille kortin sisältämille tunneille.

Ohjelma lähettää sinulle laskun rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Voit tulostaa ohjelmasta itsellesi laskun.

Muistathan ilmoittautuessasi, että luotu lasku on maksuvelvoite. Alaikäisen lapsen maksusta on vastuussa rekisteriin ilmoitettu huoltaja. Siirrämme kaikki erääntyneet laskut Suomen Perintätoimiston hoidettavaksi.

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä toimistolle!
Ilman asianmukaista peruutusilmoitusta toimistolle (toimisto@hakagym.fi), maksuvelvoite syntyneestä laskusta pysyy voimassa.

 

4. Suorita jumppamaksu

 • Suorita jumppamaksu laskussa olevien tietoja käyttäen. Käytä ehdottomasti annettua viitenumeroa!
 • Laskun maksettuasi käy noutamassa jumppakortti ja/tai jumppatarra toimistolta (Seurahuoneenkatu 12-14). Kortteja ja tarroja jaetaan myös erikseen ilmoitetuilla tunneilla tositetta vastaan.
 • Maksaessasi jumppamaksun liikuntaseteleillä tai kortilla, ilmoittaudu netin kautta, tulosta itsellesi lasku ja ota se mukaan toimistolle. Kortilla ja liikuntaseteleillä voi maksaa jumppakortit ainoastaan toimistolle! 

Muut ilmoittautumistavat

Netti-ilmoittautumisen lisäksi voit ilmoittautua jumpille myös seuramme toimistolla (Seurahuoneenkatu 12-14) aukioloaikoina. Varaathan ilmoittautumiseen hieman aikaa, jotta ilmoittautuminen sujuu ongelmitta. Toimistolle ilmoittautuessa jumppamaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

 

 ONGELMATILANTEET

UNOHTUNUT SALASANA
Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata itsellesi uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta. Kirjautumissivulla on kohta "Unohditko salasanan" ja sen täyttämällä ohjelma lähettää sinulle uuden salasanan sähköpostiisi.

UNOHTUNUT KÄYTTÄJÄTUNNUS JA SALASANA
Jos olet unohtanut sekä käyttäjätunnuksesi että salasanasi, ota yhteyttä toimistolle sähköpostitse toimisto@hakagym.fi. Voit myös tulla hoitamaan ilmoittautumisen toimistolle.

MUITA ONGEMIA
Jos sinulle tulee ongelmia ilmoittautumisohjelman käytössä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@hakagym.fi tai tulla käymään toimistolla aukioloaikoina. Puhelimeen vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

KADONNUT JUMPPAKORTTI
Jos jumppakortti katoaa kauden aikana, voi toimistoltamme noutaa uuden kortin. Veloitamme kadonneen kortin uusimisesta 5 €:n maksun.