Voimistelun Suomi Gymnaestrada 2018 järjestetään Turussa 7.–10.6.2018

Tule sinäkin! Mukaan Suomi Gymnaestrada -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki voimistelun ystävät. 

Voimistelun suurtapahtumassa on mukana runsaasti erilaista ohjelmaa, iloa ja voimistelun vauhtia, josta lapsen silmin katsottuna saa kasaan runsaasti elämyksiä.

Voimistelukipinän syttymiselle, elämän mittaisen harrastuksen aloittamiselle, suurtapahtumat ovatkin loistava lähde. Nyt kaikki seurat innokkaasti mukaan omien lapsiryhmien kanssa.

Lapsille tapahtumasta löytyy monenlaista. Kenttäohjelmissa alle kouluikäisten Tahdon tietää kaiken-ohjelma on varmasti yksi huikeimmista mahdollisuuksista pienille voimistelijanaluille päästä esiintymään Veritas Stadionilla suuren suurelle yleisölle. Tähän kenttäohjelmaan taitovaatimuksia ei ole, vain innokas ja utelias mieli riittävät.

Valon leikki-kenttäohjelma puolestaan vie 7-12-vuotiaat voimistelukoululaiset perhostelemaan ja haaveilemaan. Salaperäinen labyrintti-ohjelma taasen on 7-12-vuotiaille suunnattu kenttäohjelma, jossa lapsilla on jo allaan jonkin verran voimistelukokemusta. 

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa on lisäksi runsaasti erilaista oheisohjelmaa ja aktiviteettia, joten neljän päivän aikana ei aika varmastikaan käy pitkäksi.  Joten kylvetään yhdessä voimistelun tulevaisuuteen siemen, ja lähdetään koko perheen tapahtumaan mukaan myös niiden perheen pienimpien kanssa

 

Voimistelun Suomi Gymnaestrada on jokaiselle voimistelijalle, osallistujalle, katsojalle ainutlaatuinen kokemus.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada 

 

Tavoitteita:

10.000 osallistujaa 200 jäsenseurasta

Tuhansia päivittäisiä kävijöitä ja katsojia 

Myös kansainvälisiä osallistujia ja esiintyjiä

500 vapaaehtoista


Harrastajille, kilpailijoille, huipuille

Kaikenikäisille, perheille, ikääntyville, miehille ja naisille - Sinulle!

 

Lisätietoja Gymnaestrada Gympiltä
Sanna Piispa 0405671560 tai
sähköpostitse osoitteesta
gymnaestrada@hakagym.fi.