Ohjaajat

Kirsi Mäkinen
Kunnon jumppa, Ulkotreeni

Kirsi tunnetaan Tuska-tunneistaan, olipa sitten kyseessä perusjumppa tai Pumppi. Tällä kaudella Kirsi ohjaa sekä Hikijumppaa että Kunnonjumppaa Tyryssä. Todennäköisesti hänet tullaan näkemään myös tuurailemassa muita tunteja.

 

Kirsi on ohjannut seurassamme jo vuodesta 2000 lähtien. Hän on osallistunut lukuisiin Suomen Voimisteluliiton ja seuramme omiin koulutuksiin ja käynyt vuosittain Naantalin SuperTreeneissä hakemassa inspiraatiota.

Siru Rohola
Tanssimuokkaus

Olen kahden pienen pojan insinööriäiti. Haka Gymin toiminnassa olen ollut mukana pikkutytöstä saakka, ohjaajana aloitin 15-vuotiaana ja johtokunnassa olen ollut vuodesta 2003 lähtien. Yli 25-vuotisen ohjaajaurani aikana olen ehtinyt ohjata paljon erilaisia ryhmiä vauvasta vaareihin.


Tervetuloa hikoilemaan ja nauttimaan!

Kirsi Mitikka
Tiistaipuntti, Kehonhuolto ja Tempputenavat 3+

Olen koulutettu personal trainer ja himoliikkuja. Tällä kaudella ohjaan tyttäreni kanssa 3+ TemppuTenavia, joiden kanssa opettelemme pienestä saakka liikkumisen iloa. Samalla iloisella meiningillä ohjaan tiistaipuntin ja sen perään kehonhuollon.

Hanna Salminen
Miesten Kehonhuolto

Seuramme puheenjohtajalla Hannalla on yli kymmenen vuoden kokemus ohjaustyöstä ja hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK). Hanna on harrastanut sekä joukkuevoimistelua että kilpa-aerobicia. Hanna ohjaa miesten kehonhuoltoa sekä liikkuvuustreenejä seuran joukkuevoimistelijoille.

Jani Turpeinen
Body, Ulkotreeni

Uusina kasvoina ohjaajarinkiimme liittynyt Jani ohjaa kahvakuulaa ja lihaskuntotunteja suurella tunteella. Janin taustat ovat lentopallon fysiikka- ja lajivalmennuksessa. Sieltä saaduin opein treenit on suunniteltu kaikille, joten liikkeiden haastavuuden voi sovittaa juurikin itselleen sopivaksi. Molempien tuntien perusajatuksena on lihaskunnon kohottaminen ja koko kehon kiinteyttäminen.

 

 

 

 

 

 

Riina Hokkala