Jumppamaksut

Haka Gym ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kuten yhdistyksien kuuluu, voimme tarjota tuottamiamme palveluita jäsenistöllemme. Seuran jäsenyyden vuosihinta on yli 16-vuotiailta 20,00 euroa ja alle 16-vuotiailta 10,00 euroa. Jokaisesta jäsenestämme seura maksaa jäsenhinnan Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:lle, jonka jäsenseura Haka Gym on. Olethan tutustunut jäsenetuihimme?

Kausimaksumme hinnat määräytyvät seuraavien tekijöiden mukaan:

Seurassamme on vaihtelevasti keskimäärin 40-50 ohjaajaa, joista murto-osa tekee ohjaustyötään vapaaehtoistyönä. Muut ohjaajat ovat työsuhteessa seuraan ja maksamme heille palkkaa heidän ohjaustyöstään kaikkine lain vaatimine sivukuluineen. Palkat sivukuluineen ovat suurin yksittäinen menoerä seurassa.

Haka Gymissä on pidetty aina ensiarvoisen tärkeänä, että ohjaajamme ovat koulutettuja ja että he pitävät osaamistaan ajantasalla erilaisilla idea- ym. päivillä. Maksamme myös ohjaajiemme koulutukset, niin peruskoulutukset kuin lyhyemmät ideapäivätkin.

Yli 1 000 jäsenistöisen seuran toimintojen ja arjen pyörittämiseksi vaaditaan myös hallinnollisia toimia, joista syntyy kuluja.

Valkeakosken kaupunki perii salivuokria yli 18-vuotiaiden salivuoroista.

JUMPPA ON KIVAA -kortti OIKEUTTAA KÄYMÄÄN KAIKILLA HAKA GYMIN AIKUISTEN TUNNEILLA JA SISÄLTÄÄ JÄSENMAKSUN! Jumpparilla tulee olla oma vakuutus!

JUMPPA ON KIVAA -kortti

55,00 eurkausi
100,00 eursyksy 2017 - kevät 2018
50,00 eur11 x lippuvihko
5,00 eurkertamaksu
3,00 eur / kplkertalippu VaKP:n jumppakortilla ostettuna. Myynnissä Haka Gym:n toimistolla.

 

Lippuvihon voit myös varata itsellesi ilmoittautumisjärjestelmästämme ilmoittautumalla ryhmään 11 x lippuvihko. Maksettuasi maksun, joko OP-verkkomaksupainikkeella tai viitteellisellä laskulla, joka tulee järjestelmässä olevaan sähköpostiosoitteeseesi, saat lunastettua maksukuittia vastaan lippuvihon ohjaajalta ennen tuntia. Myös jumppakortin ja/tai -tarran saat lunastettua maksukuittia vastaan ohjaajalta ennen tuntia.
Lippuvihkoja saat ennen tuntia ostaa myös suoraan ohjaajalta käteisellä tai liikuntaseteleillä - mitään kortti- tai mobiilimaksuja ohjaajamme eivät valitettavasti voi saleilla ottaa vastaan.

Jumppamaksut voi käteisen ja pankkikorttimaksun lisäksi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum-saldolla tai -mobiilimaksulla, Ticket Mind&Body tai Duo -kortilla, Tyky-kuntoseteleillä, Virike-seteleillä, Sporttipassilla,  Wellness Wallet -maksukortilla tai Eazybreak-mobiilisetelillä.
Kausimaksujen maksaminen liikuntaseteleillä tai korttimaksulla tapahtuu aina toimistolla, mutta ilmoittautua voi valmiiksi internetin kautta.